Αυτοτελή Τμήματα

Διατροφής - Διαιτολογίας

Το Τμήμα Κλινικής Διαιτολογίας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην κλινική Υγείας Μέλαθρον, με ειδικά εκπαιδευμένη και έμπειρη διαιτολόγο, ώστε να  εξασφαλίζεται  η καλύτερη δυνατή διατροφική φροντίδα των νοσηλευόμενων ασθενών και να καλύπτονται οι διατροφικές τους ανάγκες υγείας, με τα ενδεικνυόμενα θρεπτικά συστατικά βάσει των συστάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των διεθνών πρακτικών.

Υπηρεσία Φυσικοθεραπείας

Η υπηρεσία Φυσικοθεραπείας της κλινικής «Υγείας Μέλαθρον» έχει ως στόχο την παροχή φυσικοθεραπευτικής φροντίδας σε όλους τους νοσηλευόμενους ασθενείς (καρδιοαναπνευστικής και κινητικής αποκατάστασης) όλων των τμημάτων και της ΜΕΘ της κλινικής. 

Σε στενή συνεργασία με τους υπεύθυνους ιατρούς των τμημάτων της κλινικής και μετά από σχετική παραπομπή, οι Φυσιοθεραπευτές, αφού αξιολογήσουν πρώτα τους ασθενείς, επιλέγουν και εφαρμόζουν μέσα από ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων επιστημονικών τεχνικών το κατάλληλο θεραπευτικό πρόγραμμα. Τα προγράμματα αυτά παρέχονται επί κλίνης στον χώρο νοσηλείας των ασθενών και για όσο χρόνο χρειαστεί.

×

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

PID: 886990 readPage -> done PID: 1183204 addPage -> ok