Νοσηλευτική Υπηρεσία

Το όραμα της Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του «Υγείας Μέλαθρον» είναι η παροχή σε καθημερινή βάση υψηλού επιπέδου νοσηλευτική φροντίδα, με ασφάλεια και σεβασμό, έχοντας ως επίκεντρο τον ίδιο τον ασθενή.

Οι νοσηλευτές είναι άρτια εκπαιδευμένοι και ενημερώνονται διαρκώς για τις νεότερες εξελίξεις της Νοσηλευτικής Επιστήμης, εφαρμόζοντας στην πράξη τις νέες πρακτικές, κάνοντας το όραμα της παροχής ποιοτικής νοσηλευτικής φροντίδας πραγματικότητα.

Αυτή ακριβώς η ποιοτική φροντίδα με επίκεντρο τον λήπτη υπηρεσιών υγείας, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη επιμόρφωση και την ανάπτυξη του νοσηλευτικού προσωπικού αποτελεί για τη Νοσηλευτική Διεύθυνση του «Υγείας Μέλαθρον» δέσμευση. Προτεραιότητά μας είναι η διεπιστημονική προσέγγιση των ληπτών υπηρεσιών υγείας, στο πλαίσιο αμοιβαίου σεβασμού, αμφίδρομης επικοινωνίας και συνεργασίας όλων των επαγγελματιών υγείας, με την υποστήριξη του σύγχρονου εξοπλισμού και του οργανωμένου Νοσοκομειακού Πληροφοριακού Συστήματος.

Αρχές λειτουργίας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας

  • Η παροχή ολιστικής και ποιοτικής νοσηλευτικής φροντίδας στους ασθενείς, σύμφωνα με τις αρχές και τα διδάγματα της Νοσηλευτικής Επιστήμης και τον κώδικα Νοσηλευτικής Δεοντολογίας.
  • Η προώθηση και προαγωγή της Νοσηλευτικής Επιστήμης, της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και της έρευνας στον τομέα αυτό.
  • Η τήρηση των αρχών λειτουργίας της Κλινικής. Η συνεργασία με τις άλλες Υπηρεσίες της Κλινικής και του Ταμείου Υγείας.

Στόχοι της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης

  • Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Νοσηλευτών, σε συνεργασία με το Γραφείο Εκπαίδευσης, μέσω μηνιαίων σεμιναρίων, με θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντός τους.
  • Η δημιουργία και διατήρηση ενός δυναμικού και ποιοτικού περιβάλλοντος, που συνδυάζει τη νοσηλευτική θεωρία με την πράξη.
  • Η παροχή ασφαλούς και υψηλής ποιότητας νοσηλευτικής φροντίδας στους ασθενείς.
  • Η ικανοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας
  • Η παροχή ευκαιριών για εργασιακή ανάπτυξη και εξέλιξη.
  • Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή προγραμμάτων ελέγχου λοιμώξεων με τη συμβολή του Γραφείου Λοιμώξεων.
  • Η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση φοιτητών – σπουδαστών Νοσηλευτικής, σε συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, με απώτερο στόχο την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους μέσα σε ένα προηγμένο και οργανωμένο περιβάλλον, το οποίο θα ανοίξει νέους ορίζοντες στο επιστημονικό και επαγγελματικό μέλλον των αυριανών νοσηλευτών.

Νοσηλευτικό Προσωπικό

Το Νοσηλευτικό Προσωπικό του Υγείας Μέλαθρον διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας. Σε καθημερινή βάση προσφέρει στους ασθενείς υψηλού επιπέδου νοσηλευτική φροντίδα, με ασφάλεια, σεβασμό, συνέπεια και την καλύτερη δυνατή ανθρώπινη υποστήριξη.

Είναι άρτια εκπαιδευμένο και ενημερώνεται πλήρως για τις εξελίξεις στον Τομέα της νοσηλευτικής, τις οποίες εφαρμόζει στην πράξη, κάνοντας το όραμα της παροχής ποιοτικών νοσηλευτικών υπηρεσιών, πραγματικότητα.

Λειτουργεί με βάση  τη διεπιστημονική προσέγγιση των ασθενών, η οποία προϋποθέτει αμοιβαίο σεβασμό, αμφίδρομη επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ όλων των επαγγελματιών υγείας.

×

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

PID: 3285024 addPage -> ok