Περιβάλλον Νοσηλείας

Ο συνολικός σχεδιασμός της κτηριακής υποδομής του Υγείας Μέλαθρον είναι αποτέλεσμα μελέτης με στόχο τη δημιουργία του ιδανικού περιβάλλοντος νοσηλείας για τους ασθενείς.

Η διαμόρφωση των χώρων είναι ένας συνδυασμός λειτουργικότητας και αισθητικής που εξασφαλίζουν στους ασθενείς όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Τα δωμάτια διαθέτουν όλα τα σύγχρονα συστήματα επικοινωνίας με κλήση του νοσηλευτικού προσωπικού, τηλεόραση, ραδιόφωνο και τηλέφωνο, ενώ παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω ασύρματου δικτύου (wi-fi).

Η εφαρμογή της αντίληψης του Home in Hospital και η προέκταση του οικείου περιβάλλοντος του ασθενούς στους χώρους νοσηλείας, στοχεύουν στη βελτίωση της ψυχολογικής τους κατάστασης, αλλά και την ταχύτερη αποκατάσταση της υγείας του. Τα κρεβάτια νοσηλείας παρέχουν άνεση, δίνοντας στον ασθενή τη δυνατότητα να ελέγχει όλες τις λειτουργίες του δωματίου με ατομικό τηλεχειριστήριο, για την αντιμετώπιση των αναγκών του.

 

×

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

PID: 3370132 readPage -> done PID: 3369532 addPage -> ok