Χειρουργικός Τομέας

Χειρουργικό Τμήμα

Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα χειρουργικών επεμβάσεων, από μικρές επεμβάσεις με νοσηλεία μίας ημέρας έως εξαιρετικά βαριές επεμβάσεις, ενώ έχει αναπτύξει με εξαιρετική επιτυχία τον κλάδο της βαριατρικής καθώς και των επεμβάσεων με LASER.

Η Χειρουργική Κλινική διαθέτει ομάδα έμπειρων χειρουργών, οι οποίοι εξυπηρετούν σε καθημερινή βάση και τα Εξωτερικά Ιατρεία του Τομέα (τακτικές και έκτακτες επισκέψεις).

Της Xειρουργικής Kλινικής προΐσταται ο κ. Γεώργιος Παπαδημητρίου.

Ουρολογικό Τμήμα

Η Ουρολογική Κλινική, εφοδιασμένη με τον πλέον σύγχρονο ουρολογικό εξοπλισμό, καλύπτει όλο το φάσμα της παθολογικής και χειρουργικής ουρολογίας, αντιμετωπίζοντας με απόλυτη επιτυχία τις παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος.

Στο πλαίσιο των νέων αναπτυγμένων δυνατοτήτων της η Ουρολογική Κλινική πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία επεμβάσεις λιθοτριψίας με χρήση LASER.

Άλλοι τομείς στους οποίους η Ουρολογική Κλινική προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες είναι στις λοιμώξεις του ουροποιογεννητικού συστήματος, καθώς και σε θέματα που άπτονται της Ανδρολογίας, όπως η υπογονιμότητα και η ανικανότητα.

Επείγοντα Περιστατικά
Το Τμήμα υποστηρίζεται από ουρολογικό επιτελείο όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου.

Στελεχώνεται από ομάδα ουρολόγων με συντονιστή τον κ. Αναστάσιο Θάνο.

Ωτορινολαρυγγολογικό Τμήμα

Στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική πραγματοποιούνται ενδοσκοπικές χειρουργικές επεμβάσεις και επεμβάσεις με χρήση LASER.

Οι ιατροί εξυπηρετούν σε έκτακτα και τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, όπου εκτελούνται εξειδικευμένες εξετάσεις.

Στελεχώνεται από ομάδα ΩΡΛ ιατρών με επικεφαλής τον κ. Σταύρο Γεωργόπουλο.

Ορθοπαιδικό Τμήμα

Η Ορθοπαιδική Κλινική καλύπτει όλο το φάσμα των παθήσεων και κακώσεων του μυοσκελετικού συστήματος των ενηλίκων, με εξαίρεση τη χειρουργική της σπονδυλικής στήλης και των κακοηθών όγκων.

Ενδεικτικά, εκτός της επείγουσας ορθοπαιδικής (κατάγματα, εξαρθρήματα, κα) αντιμετωπίζει παθήσεις αρθρώσεων, αθλητικές κακώσεις, παθήσεις άκρας χειρός, άκρου ποδός και επανορθωτική μικροχειρουργική, ενώ παράλληλα διενεργούνται εγχύσεις και ειδικές θεραπείες. Τέλος, στην Ορθοπαιδική Κλινική αντιμετωπίζονται καθημερινά όλα τα επείγοντα ορθοπαιδικά περιστατικά.

Οι χειρουργικές επεμβάσεις διενεργούνται με τις πλέον σύγχρονες χειρουργικές μεθόδους, με αποτέλεσμα ο χρόνος νοσηλείας να είναι ο ελάχιστος δυνατός και ο ασθενής να απολαμβάνει σύγχρονη Fast Track μετεγχειρητική αποθεραπεία.

Η Κλινική στελεχώνεται από ιατρούς πλήρους απασχόλησης με διευθυντή τον κ. Νικόλαο Καλαμάκη.

Γυναικολογικό Τμήμα

Στη Γυναικολογική Κλινική, εκτός από τις εξετάσεις που αφορούν στον προληπτικό έλεγχο, πραγματοποιούνται επεμβάσεις γυναικολογικές που καλύπτουν όλο το εύρος της παθολογικής γυναικολογίας.

Καθημερινά λειτουργούν τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία.

Η Γυναικολογική Κλινική του Υγείας Μέλαθρον στελεχώνεται από ομάδα γυναικολόγων με επικεφαλής τον κ. Θεόδωρο Μήτση.

Οφθαλμολογικό Τμήμα

Χειρουργικά διενεργούνται όλες οι επεμβάσεις καταρράκτη, ενώ πραγματοποιούνται εγχύσεις για τη θεραπεία της ωχράς κηλίδας. 

Η Οφθαλμολογική Κλινική στελεχώνεται από ομάδα οφθαλμίατρων με επικεφαλής τον κ. Πέτρο Σμαχλίου.

Αναισθησιολογικό Τμήμα

Πραγματοποιούνται όλων των ειδών οι αναισθησίες για όλες τις χειρουργικές ειδικότητες, ενώ επιπλέον οι αναισθησιολόγοι συμμετέχουν στην πραγματοποίηση γαστρεντερολογικών εξετάσεων υπό μέθη.

Η Αναισθησιολογική Κλινική συμμετέχει στις εφημερίες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Η Κλινική  διαθέτει ομάδα αναισθησιολόγων με επικεφαλής την κ. Αναστασία Βουρλιώτη.

Τμήμα Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής

Στο Τμήμα διενεργείται όλο το εύρος των γναθοπροσωπικών χειρουργείων, όπως τοποθέτηση εμφυτευμάτων, δυσμορφίες γνάθων, προσώπου εξασφαλίζοντας τη λειτουργική και αισθητική αποκατάσταση του ασθενή.

Σε  καθημερινή βάση λειτουργεί Εξωτερικό Ιατρείο.

Η νεοσύστατη Κλινική της Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής λειτουργεί στο Υγείας Μέλαθρον από τις αρχές του 2019 με επικεφαλής τον κ. Χαράλαμπο Αποστολίδη.

×

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

PID: 3011436 readPage -> done PID: 2518069 addPage -> ok